boleh pandang2..boleh ikut2

Monday, 3 October 2011

lecturer ak maki2....kuliah finance



wahhh   ok tak tittle uh?? agak biadab an...sbnrnyer sje je bg gmpak biar mata korang terbuntang luas...haha..cenggini cternyer..rini ak ade kuliah finance selama 2jam..miss aishah ( nme lecture ak...ok sila klik2 disini siti aishah kasim)..dia masuk kelas ak relex je..so ktorg pon cool je la an..tbe2 die ckp2 perkara yang luar dpd mjor topik arini..die ckp pasal kdtgn tutorial...adelah die ckp pasal dak kuliah lain....die xde pon maki2...o ape2pun cume pe dia ckp2 rini adalah sbgai peringatan untk kami sbgai student...mkin lme die bckp2 mkin ak rse sayu dalam hati ( sumpah mase uh ak mang hampr bgenang air mata ) ...terlintas kat otak ak pe yg adek ak ckp mase ak blik kg ritu..die cakp " kak, adek xnk ah wat mak memarah n bebel lagi..ustazah ade ckp kalo kite wat mak kita marah atau orang yang mmberi ilmu kat kite sakit hati maka semakin mudah ilmu yg diberi uh hilang sebab ta berkat " ..pela korang ni...jgn r wat pangai...kite ade kat sini da cukup baik...segala kelemahan yg ade anggaplah sbgai kelebihan yang orang lain takde ...rite??? ( berpesan untuk ak juga)..segala kekurangan yg ade disni sbnrnye mgajr ak erti sebnr2 BERDIKARI ...BKN HNYE ATAS KAKI SENDIRI TTPE HARUS GUNE KUDRAT YG ADE...( ohoho paham ke korank ngn pe yg aku mngarut??)

pepun big thanks n big credit to miss aishah ak tu ttg pe yg dia ckp2 tdi :)...moga pe yg dia ajar uh ak paham...dan ak kne kurangkan kemaluan ( ok otak uh ta payah na kuning sgt yep) untuk bertnyer2 ape y ak ta pahm..owh ye lagi satu an...rini sbnrnyer bufday miss ak uh....HB ye miss..moga yg baik2 untuk miss ...take care miss...

ok korank...sila wat hipotesis dbawah ok ( bygkan muka desperate ak skrg juga )
papai...daaa mmmuah u olls...

No comments:

Post a Comment