boleh pandang2..boleh ikut2

Tuesday, 4 October 2011

aisseyhh kene panggil lgi daa...


salam...selamt pagi...hurmm penat skit rini...mnyak work ooo...keje miss technolgy ak td bg 30 quest....nvm sbb da tgjawab student an..owhh yep..entri ak pgi2 bute ni adalah bkaitan name lgi . tdi an ak msuk tuto miss sha ak.....ak da r mse uh ngah blur2..( eleyh bukan blur tpi nga berangan dok pkir2 lauk ape ak nak mkn utk lunch mse uh  haha kbtulan da nak tgahri).. dah uh tbe2 je nme kne pgil " FARHANARIS, TERANGKAN ROMBAKAN YG BERLAKU DALAM BPR ( bukn badn pencegah rasuah okeyhh) a.k.a BUSINESS PROCESS REENGINEERING???
...perghh bpinar trus kple ak...abes ilang trus awan2 fikiran ats kepala...berlari terus list lauk aku yg ak bakal nak choose tdi..korang tawu pe ak wat??  ak diam je..ak pndg muke miss then ak gelengkan kepala..mulut terkunci..nseb bek an miss comel ak relex jep..mmg malu ak dbuatnyer (malu sbb ta fokus...ok farhanaris sila hantukkan kpla kat dinding skrg sbb ta fokus pnp tdi)..sbnrnye ak amat2 ta ske situasi mcm uh...mmg ak caci maki dri ak la an..ta alert lgsung..sian tau miss ak...die ajar penat2 ak boleh plak wat AWAN NANO a.k.a awan fikiran atas kepala ak..
so...sbgai nasihat..korg jgn ikut pgai ak...ta bgus2...


dlam hati : wahhhh abeslah miss da ingt nme ak...owh ye...skrg ak kat kolej org da pgil nme FARHANARIS or FARHANA ARIS...tu jelah yg dpt mbbezakan dri aku ngn org lain (  hahhaha farhanaris ko jgn lupe saiz ko pon berbeza hikhik )..ok syg2  papaizzz..mmmuah ...

No comments:

Post a Comment