boleh pandang2..boleh ikut2

Saturday, 8 October 2011

xde masjid vs masjid unik...

salam u olls...korang wtpe??..
  • bju biru tudung biru..suar jeans biru..(sbb ak mng suke head to toe msti sdondon)
  • si dia serba coklat...( ak yg pkse sbb tak mahu sme...kami bukan couple of da year ok..dan bkn menggedix mengada2)
>>rini farhanaris penat sgt...pusing2 seremban..mklumlah ak ni merantau...tu y excited ble dgr ade org nk bawak gi jalan2 ( hoho pdhal ak y suke2 mntak si dia btolkan lappy .ok smbil mnyelam tgkap ikn skali )
>>sblum kuar tdi..ak tnye mmber.." kat seremban ni ak asyik nmpk topekong ngn greja je..mne masjid ha?? ..asal ak kuar je pusing2 kalo na solat msti kat terminal 1..atow  kat stesen mnyak"
>>ok..n si dia pun amik ak tdi..bwak g tmn tasik..tbe2 ak rse cm nk ngis sbb ak berjaya nmpak masjid..(sumpah touching ok! dlm hati..ade rupenye masjid ni...malahan unik plak uh )
 ni lah taman tasik seremban ( bersih n tenang..tpi kotr ngn pmndgn yg mnyakitkan mate dgn aksi 18sx..ok korang boleh ketuk kepala ak skrg juge..sb ak jge berdua tdi..tpi ak online je tdi ok...dia dok mbebel2 je tdi...nk wat apepun ta boleh hahaha sbb ade pjbt agama bdepan ngn tasik uh..konfem ler ade tropong ajaib...INSAF AK )..
 POSSING tu penting haha
 ni ha masjid yg unik uh...( cess ak mati2 ingt tdi bngunn government o muzium)
ok ak mg jakon ( bahasa johor)..sumpah ak masih blum pnh nmpak masjid utama xde kubah...n tpisah jauh ngn menara kubah
 (smpai pak guard pon tgok ak mcm na mkan)

>> erm ok da siap solat2 ak ngn si dia trus ke misi utama iaitu btolkan lappy ak..nak twu ktorg g mne?  hahha g surau stesen minyak petronas semata2 nk plug utk charge lappy...ok 4jam gak kat situ ( org lalu lalang plik tgok kami mlepak kat kerusi antara dua bilik surau dgn wayar charger berselirat..ade jg y tnye kat si dia " abg format lappy ke?? ade software game tak? abg pandai wat ini n itu x??)( ok ak mls na trgkan)"....dan ak pndg je dorg uh dgn senyumn plig cute ( ok sila bunuh diri skrg!!)...
>> pas uh g pusing smpi pning...jln2 cuci mata..then da na mghrib kami bhnti solat mghrib lak...pas uh trus g home avenue..ade pasr malam..n KAMI NAK MAKN MALAM ( ok bygkan mcm sore zombi kelaparan!!....sy lapar..sy lapar...!!)..

marvelous!!...aha amik ko..kembong perut ak kknygn..sotong greng knyit,smbl blacn,tomyam ayam n kailan..( ok sila lap air liur korg y melelyh uh)


>> ok abis da entry...hope suka la yerp ( sila pkse diri untuk suke grr!!)
>> tq pd si dia bg pinky bear ( berterima kasih jg wlau agk payh na ckp sbb bnda uh bwarna pink...lemah gemalai jiwa ak nyah!)...jgn marah b 
>> ok sesayang sume....ak da nak bkk bisnes niyh...tolg bg galakan eah ( bisnes taik mata...huarghhhhh mngntoknyer!! )....muahhh u ols...


No comments:

Post a Comment